• KLINISK TANDTEKNIKER MED FOKUS PÅ KVALITET
    Pia Schandorff

TANDIMPLANTAT TIL DIG DER HAR MISTET EN ELLER FLERE TÆNDER

Har du mistet en eller flere tænder, kan et tandimplantat være den rette løsning for dig, og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg er klinisk tandtekniker, og jeg har mange års erfaring inden for mit fag. Min klinik er beliggende i Holbæk, og jeg tager derfor imod mange patienter fra blandt andet Vig og Odsherred, som kunne tænke sig at få nye tænder.

VÆLG MELLEM FORSKELLIGE LØSNINGER

Der er flere forskellige løsninger, hvis du mangler en eller flere tænder i munden. Jeg tilbyder blandt andet:

• Tandimplantat
• Delprotese
• Helprotese
• Tryklåsprotese / implantatprotese
• Tandudtrækningsprotese / immediatprotese.

Både en delprotese og en tryklåsprotese / implantatprotese kan fremstilles med et eller flere implantater, så du får et pænere og mere holdbart resultat.  Læs mere om de forskellige typer proteser.

Om et implantat eller en protese vil være den rette løsning for dig afhænger blandt andet af, hvor mange tænder du mangler. Jeg foretager en grundig undersøgelse af dig og kommer herefter med min anbefaling til, hvilken løsning der vil være den rette for dig.

HVAD KOSTER TANDIMPLANTAT?

Hvor meget et tandimplantat koster afhænger af, om du kun skal have indsat et enkelt implantat, eller om en protese vil være den rette løsning for dig. Når jeg har undersøgt dig nærmere, vil jeg opliste de forskellige muligheder for dig og informere dig om de gældende priser, så du har et grundlag at træffe dit valg ud fra. Typisk vil du dog kunne få en ny tand med et enkelt implantat til en billig pris sammenlignet med en protese.

KONTAKT MIG OG BESTIL TID TIL EN UNDERSØGELSE

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at bestille en tid til en undersøgelse, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder.

BLEGSTRÆDE 9 (STUEN)
4300 HOLBÆK

TELEFON: (+45) 59 43 44 11

SE-NUMMER: 27 54 10 03