Pia Schandorff

Klinisk tandtekniker med fokus på kvalitet

Tandprotese skræddersyet til dig

Erfaring er et af de absolut vigtigste og mest væsentlige nøgleord, hvis du skal have lavet en tandprotese og om nye tænder som helhed.

Der kan være rigtig mange forskellige grunde til, at det kan være nødvendigt at få lavet en tandprotese. Mange mennesker oplever en forringet livskvalitet, hvis de mangler tænder, eller hvis de har problemer med at kunne tygge deres mad. Jeg kan hjælpe dig med at indsætte en tandprotese der matcher netop dine ønsker og behov og derved skaber en glæde over dine nye tænder.

​Stor erfaring indenfor nye tænder
​Klinisk tandtekniker Pia Schandorff besidder stor erfaring indenfor tandproteser og kan også hjælpe netop dig med at lave nye tænder. Med mange års erfaring i bagagen kan du altid være sikker på et godt resultat, når du lader mig lave din tandprotese.

Lige siden 1983 har jeg hjulpet rigtig mange mennesker med indsættelse af tandproteser og kan naturligvis også hjælpe dig nærmere en glæde over dine nye tænder.

​Spar penge på din tandprotese
​Der er rigtig mange gode grunde til at tage fat i en dygtig og erfaren klinisk tandtekniker, hvis du står og skal have lavet en tandbehandling. Det kan godt være en dyr fornøjelse at få lavet en tandbehandling, og derfor er det naturligvis også meget vigtigt at se på muligheden for at få sine nye tænder lavet til den bedste mulige pris. Såfremt du ønsker at få en tandprotese lavet til en fornuftig og konkurrencedygtig pris, vil du med fordel kunne tage kontakt til klinisk tandtekniker Pia Schandorff

Jeg kan tilbyde dig en tandprotese til netop dit behov til yderst konkurrencedygtige priser, og der vil som oftest være mulighed for at spare en del penge ved at få din tandprotese lavet hos mig i forhold til, hvis du valgte at få tandbehandlingen lavet hos en almindelig tandlæge.​

Få tilbud på tandproteser i dag
​Forholder det sig sådan, at du ønsker at få lavet en tandprotese, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte mig i dag.
​Du kan få et uforpligtende tilbud på en tandprotese ved at kontakte mig på telefon 59 43 44 11.

Klinisk tandtekniker Pia Schandorff vil være det perfekte valg til dig, der ønsker at finde en dygtig og erfaren tandtekniker nær Holbæk, Odsherred og omegn som kan hjælpe dig med at lave en tandprotese.

Optimal funktion​ af protese
Generelt om tandproteser
Typer tandproteser